Belgische Vereniging van Parkieten- en Papegaaienliefhebbers vzw

U bent hier: Home - Info BVP - Zoekt foto's

Zoekt foto's


Bestanden mogen niet groter zijn dan 16 MB. Toegestane bestandstypen: jpg png jpeg gif.

Publicatie Formulier Gelieve de onderstaande gegevens in te vullen.
Vul hier uw volledige naam in :
Vul hier uw e-mail adres in :
Uw extra informatie :
Voeg een Foto toe :
Wilt u uw naam onder de foto bij publicatie?

Ja

Nee





BVP is nog steeds op zoek naar foto’s van allerlei soorten kromsnavels ter illustratie van ons maandblad Parkieten Revue. Wij zijn regelmatig op zoek naar andere foto’s omdat we weten dat u niet graag telkens dezelfde foto terugziet. U houd volgens mij ook van variatie en foto’s in uw maandblad en u kan ons daar bij helpen. Elke soort is welkom van agapornis tot amazone, van grasparkiet tot koningsparkiet, van lori tot edelpapegaai en al wat daar nog tussen zit of na komt.

Zeker in deze tijd van digitale fotografie kan het geen probleem zijn om uw digitale foto’s ook naar ons door te mailen. Heeft u digitale foto’s stuur ze dan door via onderstaand formulier of mail ze door naar Dirk Loodts. Uw foto’s worden dan opgeslagen in ons fotobestand en als we een bepaalde foto nodig hebben word deze hierin opgezocht en mogelijk ziet u uw eigen foto dan vroeg of laat in Parkieten Revue verschijnen.

Indien u dit wenst wordt uw naam bij betreffende foto geplaatst en is dit ineens reclame voor uw vogels. (Indien u dit echter liever niet heeft wordt er geen naam bij de foto vermeld en blijft u anoniem.) Ook foto’s die u genomen heeft op andere plaatsen of bij andere liefhebbers bijvoorbeeld zijn welkom, het hoeven niet alleen foto’s van uw eigen vogels te zijn.

Heeft u dus digitale foto’s van kromsnavels stuur dan een kopie van het origineel door. Maak ze niet kleiner om ze met meerdere tegelijk of gemakkelijker door te kunnen sturen want dan zijn minder geschikt voor verwerking door de drukker. Goede foto’s zijn meestal toch ongeveer 200 kB of groter (als foto’s niet bewerkt zijn is dit meestal reeds het geval).

Zeer belangrijk is wel dat u bij elke foto duidelijk vermeld over welke soort (of ondersoort) het gaat omdat dat op foto niet altijd even goed na te gaan is.

Vermeld ook of u uw naam bij de foto wil zien staan mocht hij ooit gepubliceerd worden.

Help mee om uw maandblad op te fleuren en te illustreren door ons uw foto’s door te mailen.

Dank bij voorbaat,

Dirk loodts